Jackie

Name : Vita Verwaaijen
Age : 19 years old
From : The Netherlands
Period : February 2011, 3 weeks
Email : vitaverwaaijen@hotmail.com

Na mijn eerste vier dagen van mijn reis te hebben doorgebracht in Bangkok, ben ik rcihting Ban Thin Dung vertrokken, het dorp waar Jack en zijn familie wonen. Toen ik aankwam voelde ik me meteen al helemaal thuis in de omgeving, prachtige rijstvelden, het huis en de tuin met hangmatten!

En wat ben ik ongelofelijk dankbaar voor zo'n ervaring! Ik kan het echt iedereen aanraden, aanraden is niet het goede woord; als je er over nadenkt DOE HET!! Het meeleven met een Thaise familie is iets heel bijzonders, je leert echt de cultuur kennen en dat is iets wat je met rondreizen veel minder hebt. De uitstappen naar het National Park, de markten en tempels waren erg leuk.

Teaching Vita

Maar eten met de familie in Jacks grootvaders huis, een tempelviering met het hele dorp en dansend door de straten de tempel bereiken, de master van Jack bezoeken in de Forest tempel, aerobicsen tussen de moeders met een mooie zonsondergang in de Mekong rivier op de achtergrond, na de Vrouwenparade in traditionele Isan kleding met de Thaise vrouwen dansen, Thais leren, hardlopen door de rijstvelden en dorpjes en natuurlijk het belangrijkste het lesgeven aan al die geweldig lieve kinderen in de school of in het dorp, dat maakten dit een onvergetelijke ervaring. Er is gewoon geen een reden waarom je dit niet zou willen meemaken als je er wel de kans voor hebt! Veel plezier en geniet ervan!