Patricia-Andrea

Name : Patricia Bras
Age : 22 years old
From : The Netherlands
Period : January 2009, 2 weeks
Email : pappa_pizza@hotmail.com
   
Name : Andrea de Witte
Age : 24 years old
From : The Netherlands
Period : January 2009, 2 weeks
Email : pappa_pizza@hotmail.com

Na lang getwijfeld te hebben of vrijwilligerswerk wel een echte aanvulling op het reizen was (zou het niet te toeristisch of commercieel zijn, zouden we de kinderen in zo'n korte tijd wel iets kunnen leren, zou mijn Engels goed genoeg zijn en zouden het wel echt locale scholen zijn, of zullen de kinderen grootgebracht zijn met toeristen om zich heen etc.) hebben we besloten om het voor 2 weken uit te proberen. Achteraf is dit echt de mooiste ervaring van heel Thailand geweest!

Patricia Andrea

We werden direct met open armen ontvangen. Jack en zijn familie zijn ontzettend aardig geweest. Je voelt je er echt welkom! Vanaf het moment dat je het dorp inrijdt, ben je in een ander deel van Thailand. Het echte Thailand. Zoals je het verwacht als je de reisgidsen leest. Het lesgeven als erg leuk en leerzaam. De kinderen zijn zo leergierig!

Patricia Andrea

Het geeft je ontzettend veel voldoening als je na een paar dagen merkt dat kinderen proberen Engels tegen je proberen te spreken. Maar het leukste is misschien nog wel dat er zo veel omheen georganiseerd wordt.

Activity

Het lesgeven is een onderdeel van het programma. Vrijwel iedere dag is er naast het lesgeven een andere activiteit gepland om zo de echte Thaise cultuur te leren kennen. Voor ons is het een echte aanvulling geweest!